Здравейте, бих ви бил мног благодарен ако ми спестите малко (или ужасно много) време в издирванто на ЕКУ-то на 146 1.6 TS, 97г. Благодаря ви предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЕКУ 146
Collapse
X
-
В караката на пасажера,махаш стелката и самия мокет е на репей-отлепваш го и отдолу има една пластмасова ниша,отвяраш и капака и там е ЕКУ-тотова е че моториа ти е стария с металния капак на клапаните
ако е новия с пластмасовия и на самия дросел отгоре
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от galinves71бихте ли ми дали буквален превод на думата ЕКУ?
Електронен блок за управление
Comment
-
здравейте приятели 1 питане.днеска при нас в Шуменско си е як студ и понеже работата ми е до гъза и не се налага да карам често колицата и снех акумолатора да не се скапе макар че е в гараж,та указва ли влияние на ЕКУто и на други ел.компоненти това оставяне без тоци?аз бях повдигнал подобна тема но не получих готин отговор.
Comment
-
Да ти обясня ли и как се сваля. Вече имам имам опит. На бензиновите ECU-та много рядко им има нещо.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71здравейте приятели 1 питане.днеска при нас в Шуменско си е як студ и понеже работата ми е до гъза и не се налага да карам често колицата и снех акумолатора да не се скапе макар че е в гараж,та указва ли влияние на ЕКУто и на други ел.компоненти това оставяне без тоци?аз бях повдигнал подобна тема но не получих готин отговор.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71пичове и пички омръзна ми да пояснявам каква е колата,мисля че сме в раздел 145/146 и имали смисал да се повтаря всеки път за модела?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment